Sõiduplaanides on ajutisi muudatusi

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seoses trammitunneli ehitusga on rongiliiklus ajutiselt ümberkorraldatud.
Seoses trammitunneli ehitusga on rongiliiklus ajutiselt ümberkorraldatud. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Seoses Tallinna Ülemiste trammitunneli ehitusega on 18.–19. oktoobril ja 25.–26. oktoobril rongiliikluses muudatusi. Mitut reisi teenindatakse asendusbussidega, kusjuures jalgratastega ei ole kahjuks asendusbussi võimalik tulla, või palutakse reisijatel teise rongi ümber istuda. Muudatus mõjutab lisaks idasuunale ka üksikute Tallinna–Pääskula liini reiside sõiduplaane.

Tunneli ehitustööde tõttu on nimetatud päevadel mitmed Tallinna–Aegviidu ning üksikud Tallinna–Tartu ja Tallinna–Narva rongireisid Tallinna–Lagedi, Tallinna–Ülemiste või Tallinna–Vesse lõigul asendatud bussidega.

18. ja 19. oktoobril tuleb õhtuse Tallinna–Aegviidu reisi nr 418 kasutajatel minna kõigepealt kell 18.07 väljuvale Tallinna–Tartu rongile nr 018 ning Lagedil Aegviidu suunas väljuvale rongile ümber istuda. Seejuures Vesse peatust see reis ei teeninda.

19. oktoobril tuleb Aegviidust kell 6.36 väljuva reisi nr 403 kasutajatel Tallinnasse jõudmiseks Lagedil ümber istuda Rakvere–Tallinna rongile nr 221, ka see reis Vesse peatust ei teeninda.

Trammitunneli ehitamise ajal on osaliselt suletud Ülemiste ja Kitseküla ooteplatvormid. 18. oktoobril kella 10.02st kuni 20. oktoobril kella 6.02ni peatuvad mõlema suuna rongid Ülemistel vaid Ülemiste keskuse poolsel platvormil ja Kitsekülas vaid staadioni poolsel platvormil.

Infot sõiduplaanide kohta saab Elroni kodulehelt või tasuta rongiinfo telefonilt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles