Nädal toob nii tunnustust kui hulga koolitusi (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal pälvis maakonna aasta õppija tiitli Pühajärve põhikooli inglise keele õpetaja Lembi Oja, kelle sõnul ajendab teda ennast täiendama uudishimu.
Eelmisel aastal pälvis maakonna aasta õppija tiitli Pühajärve põhikooli inglise keele õpetaja Lembi Oja, kelle sõnul ajendab teda ennast täiendama uudishimu. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Üleriigiline täiskasvanud õppija nädal saab homme avapaugu galaga, kus nominentidena säravad ka Valgamaa inimesed. Täiskasvanuharidust väärtustavaid tegevusi jagub aga ka siia kanti.

Homsel galal Narvas selguvad aasta koolitaja, aasta õppija, koolitussõbralik organisatsioon, raamatukogu ja omavalitsus, samuti aasta õpitegu. Kõikides kategooriates on nominendiks esitatud ka Valgamaa inimesi.

Aasta õppija tiitlile kandideerib sel aastal 88 inimest. Valgamaalt on kandidaadiks esitatud suusasangar Jaak Mae, kel kunagi tuli kõrgkooliõpingud katkestada just sportlasekarjääri tõttu. Soov kõrgharidust saada polnud aga kuhugi kadunud ning töötades Eesti Suusaliidus maailmakarika etappide peakorraldajana, lõpetas ta sel kevadel Tartu Ülikooli Pärnu kolledžis bakalaureuse­õpingud spordijuhtimise erialal.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles