Vastne vanem lubas lipu lehvitamisega eeskuju näidata

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mulgi lipu pidupäeval andis Abja vallavanem Peeter Rahnel tulevaks aastaks Mulgimaa vanema ameti üle Tõrva linnapeale Maido Ruusmannile. 
Mulgi lipu pidupäeval andis Abja vallavanem Peeter Rahnel tulevaks aastaks Mulgimaa vanema ameti üle Tõrva linnapeale Maido Ruusmannile. Foto: Marko Saarm / Sakala

Abja-Paluojale Mulgi mehe kuju juurde oli täna lõuna ajal kogunenud julgelt rohkem kui poolsada inimest, et üheskoos esimest korda nii pidulikult tähistada Mulgi lipu päeva ning anda ametiraha üle uuele Mulgimaa vanemale, Tõrva linnapeale Maido Ruusmannile.

«Noore mehena on mul selle üle suur uhkus, samas tunnen vastutust, sest kuus eelmist vanemat on kindlasti seda tiitlit juba väga väärikalt kandnud,» tähendas Ruusmann, kellele asetas ametiketi kaela möödunud aasta mulkide vanem, Abja vallavanem Peeter Rahnel.

Eelmine vanem rõhutas, et see on ennekõike esindusfunktsioon. «See tähendab, et ta peaks olema võimalikult palju nähtaval, võimalikult palju üritustel osalema ja loomulikult juba ametiketiga,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles