Juhtkiri: Õppimine üha olulisem

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa kutseõppekeskuse tervishoiu- ja sotsiaalteaduste valdkonna juhtivõpetaja Jane Talvik on aasta koolitaja nominent.
Valgamaa kutseõppekeskuse tervishoiu- ja sotsiaalteaduste valdkonna juhtivõpetaja Jane Talvik on aasta koolitaja nominent. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Homme saab tunnustusgalaga avapaugu järjekordne üleriigiline täiskasvanud õppija nädal. Kuigi korraldajad hoiavad saladust viimase hetkeni ega saa seetõttu öelda, kes täpselt ühes või teises kategoorias tunnustusele kandideerivad, on teada, et kõikides kategooriates on nominendiks esitatud ka Valgamaa inimesi.

Seejuures on vähemalt üks meie maakonna kandidaat jõudnud ka nominentide sekka. Aasta koolitajaks pürgib Valgamaa kutseõppekeskuse tervishoiu- ja sotsiaalteenuste valdkonna juhtivõpetaja Jane Talvik, kes on kooli töökohapõhise õppe algataja.

Talviku saamine nominendiks on seda märkimisväärsem, et sarnases rollis oli ta ka eelmisel laupäeval. Nimelt kandideeris Talvik aasta kutseõpetaja tiitlile tunnustussündmusel, mis oli mõeldud tublidele Eesti õpetajatele. Tiitel jäi sedapuhku küll saamata, aga ka nominentide sekka jõudmine on suur saavutus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles