Selgub kolmas Valgamaa aasta isa

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa aasta isa 2015 Vahur Lääts.
Valgamaa aasta isa 2015 Vahur Lääts. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga kultuurikeskuses 9. novembril korraldataval tunnustusüritusel «Kaunimad aastad» selgub järjekordne Valgamaa aasta isa. Varem on tiitli pälvinud Aleksander Zemskov ja Vahur Lääts.

Aunimetus antakse isale, kes on tubli perekonnapea ja lapsevanem, kes on laste kasvatamisel eeskujuks teistele ning kes paistab silma ka ühiskondlikus tegevuses. Sel moel soovitakse väärtustada isadust ning isa rolli perekonnas, selgitas Valga maavalitsuse avalike suhete juht.

Kandidaadina võib üles seda valgamaalase, kelle peres kasvab või on üles kasvanud vähemalt kaks tublit last. Aasta isa kandidaate võivad esitada kõik: üksikisikud, organisatsioonid, omavalitsused, asutused, kodanikuühendused, firmad.

Ettepanekuid saab esitada 24. oktoobrini. Avaldused, kus on ära märgitud kandidaadi ees- ja perekonnanimi, elukoht, töökoht, amet, laste arv, nende vanused ja nimed ning kandidaadi lühike elukäik koos põhjendusega, tuleb saata Valga maavalitsuse  meili- või postiaadressile. Vastav ankeet on maavalitsuse kodulehel.alga maavalitsuse meili- või postiaadressile. Vastava ankeedi leiab maavalitsuse kodulehelt

Aasta isa valib välja Valgamaa aasta ema ja isa komisjon ning tunnustusürituse korraldab Valga maavalitsus.

Tunnustusürituse käigus saab teoks ka austamisgala maakonna abielupaaridele, kellel täitus või täitub tänavu 25, 50 või enam abieluaastat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles