Auväärsed paarid kogunevad austamisgalale

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Austamisgala aastal 2015
Austamisgala aastal 2015 Foto: Valga maavalitsus

Valga kultuuri- ja huvialakeskuses saab 9. novembril teoks traditsiooniline austamisgala abielupaaridele, kellel täitus või täitub tänavu 25, 50 või enam abieluaastat.

Üritusel, mis kannab nime «Kaunimad aastad», astuvad paarid saali pulmamarsi saatel. Kõik nad saavad endale üritusest ka väikese meene – foto, mis neile pidulikku sündmust meenutama jääb. Pakutakse ka muusikalist naudingut, vahuveini ja torti, andis teada Valga maavalitsuse avalike suhete juht.

"Kaua kestnud abielu annab eluteele kaasa pagasi, mida kõigile jagada. Olla eeskujuks lastele, lastelastele ja kogu ühiskonnale. Pereväärtusi ei tohi kunagi tahaplaanile jätta. Samal üritusel kuulutab maavanem välja ka Valgamaa aasta isa 2016," ütles perekonnaseisuametnik Anne Puller.

Korraldajad paluvad abielupaaridel endast eelnevalt teada anda. «Maavalitsusel pole infot kõikide abielupaaride kohta, sest me ei tunne kogu Valgamaa elanikkonda. Seega on üritusel osalemise eeltingimus registreerumine. Piduliku vastuvõtu paremaks organiseerimiseks soovime teada osalejate nime ja infot selle kohta, kus ning millal abielu sõlmiti,» täpsustas Puller.

Abielupaarid peavad üritusel osalemiseks helistama maavalitsusse Anne Pullerile või Evi Koopile. Samuti saab ennast registreerida, saates Pullerile e-maili. Osalemiseks saab ennast kirja panna 31. oktoobrini.

Abielupaaride austamisgalat korraldab Valga maavalitsus aastast 2013.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles