Tõrva linnapea liitus Reformierakonnaga ja loodab tuleval aastal valimisvõitu

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva linn
Tõrva linn Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Mitmed Tõrva piirkonna omavalitsuste juhtpoliitikud on otsustanud 2017. aasta kohalikel valimistel kandideerida ühtse meeskonnana Reformierakonna nimekirjas. Nimekirja esinumbri kandidaat on värskelt erakonnaga liitunud Tõrva linnapea ja Mulkide vanem Maido Ruusmann, kelle sõnul on Reformierakonnal olemas kõik võimalused valimiste võitmiseks loodavas Tõrva vallas, teatas Reformierakonna Valgamaa arendusjuht Harry Mägi.

„Valimistejärgseks Tõrva valla edukaks käimatõmbamiseks ning omavalitsuste ühinemise lõpuleviimiseks on vaja selge visiooniga meeskonda, mida Reformierakond vaieldamatult pakub. Olen kindel, et Reformierakonna Tõrva piirkonna liikmetel on  piisavalt teotahet, et panustada ühiselt oma kodupaiga tegemistesse ning olla valimistejärgselt valmis võtma ka valitsemisvastutust,“ kommenteeris Ruusmann oma liitumist Reformierakonnaga.

Lisaks Ruusmannile on piirkonna omavalitsusjuhtidest Reformierakonna nimekirjas kandideerimas Põdrala vallavanem Aivar Uibu, Hummuli vallavanem Enn Mihailov ja volikogu esimees Aleksander Zemskov.

Tõrva piirkonna neli omavalitsust allkirjastasid ühinemislepingu käesoleva aasta juunis. Vabatahtlikule liitumisele on omapoolse heakskiidu andnud ka vabariigi valitsus, mis ühtlasi määras omavalitsuste ühinemistoetuseks 1,2 miljonit eurot.

Maido Ruusmanni sõnul ootab lähiaastatel Tõrva piirkonda ees mitu olulist investeeringut, mis on suunatud elanike heaolu ning loodava Tõrva valla atraktiivsuse tõstmiseks. „Valitsuselt saadava ühinemistoetuse abil oleme otsustanud ehitada Tõrva kauaoodatud ujula ning samuti panustame kergliiklusteede võrgustiku väljaarendamisse. 2017. aastal algavad ka Tõrva keskväljaku ning Tõrva esmatasandi tervisekeskuse hoone rekonstrueerimistööd,“ kommenteeris Ruusmann.

Reformierakond kannab valitsusvastutust 62 Eesti omavalitsuses. Reformierakonnas on tänase seisuga 12 450 liiget.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles