Teeolud võivad järsult halveneda

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Ilmateenistus prognoosib eeloleva nädala esimeseks pooleks lörtsi- ja lumesadu ning libedaks muutuvaid teid.

Esmaspäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab vihma. Puhub kagutuul 5-10, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +3, saartel kuni 6 kraadi.

Esmaspäeva päeval on samuti pilves selgimistega ilm ning kohati sajab vihma. Puhub kagutuul 5-10, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 4-7 kraadi.

Teisipäeva öösel on pilves ilm. Sajab lörtsi ja lund, Lääne-Eestis ka vihma. Puhub ida- ja kagutuul 5-10, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +2, saartel kuni 5 kraadi. Teed võivad olla libedad.

Teisipäeva päeval on pilves ilm. Sajab lörtsi ja lund, Lääne-Eestis ka vihma. Puhub ida- ja kagutuul 5-10, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Pärastlõunal tuul nõrgeneb veidi ja õhtul pöördub põhja. Õhutemperatuur on 0 kuni +2, saartel kohati 5 kraadi. Libeduseoht teedel püsib.

Kolmapäeva öösel on pilves ilm ning sajab lörtsi, lund ja vihma. Tuul pöördub läände ja loodesse 4-10, saartel puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +2 kraadi. Saartel tuleb kuni 6 kraadi sooja. Kolmapäeva päeval on pilves ilm. Mitmel pool sajab vähest lörtsi ja vihma. Puhub edelatuul 3-9, saartel loodetuul 5-11, puhanguti 14 m/s. Sooja on 1-4, saartel kuni 6 kraadi.

Neljapäeval madalrõhkkond eemaldub ja hääbub ning sajuhooge jääb harvemaks. Läänekaaretuul on mõõdukas ja võib sisemaal sootuks vaibuda. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +3, saarte rannikul kuni 5 kraadi. Päeval on sooja 2-7 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles