Kultuurikeskus avas pika remondi järel uksed

Taavi Niittee
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuurikeskuse esimene korrus restaureeriti täielikult vanas stiilis. Isegi saali lagi, mis tuli täies mahus lammutada, valati koos originaalilähedaste kipsdetailidega uuesti.
Kultuurikeskuse esimene korrus restaureeriti täielikult vanas stiilis. Isegi saali lagi, mis tuli täies mahus lammutada, valati koos originaalilähedaste kipsdetailidega uuesti. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Otepääl avati pidulikult kultuurikeskuse esimene korrus, mis läbinud põhjaliku uuenduskuuri. Tuleva aasta lõpuks loodetakse maja täielikult uuendada.

Reedel aset leidnud avamisele kogunenud ligi sadakonnale kultuurihuvilisele pidas tervituskõne Otepää vallavanem Kalev Laul. «Katus sadas läbi, seintelt koorus värvi, põrandad augustusid ... Kui uksed kinni läksid, oli kultuurikeskus olnud koduks paarikümnele Otepää kultuurikollektiivile,» meenutas vallavanem kultuurikeskuse kurba seisukorda nelja aasta eest.

Vaadates aga reedel kultuurikeskuse säravvalges saalis ringi, järeldas Laul kõigi kohalviibijate nimel, et maksumaksja raha on läinud asja ette. «Loodan, et kõik esinejad ja näitlejad tahavad nüüd tulla Otepääle, kuna siin on alati ootamas saalitäis fantastilist publikut. Selle unistuse täitumine oleneb meist kõigist.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles