Eriline kohvik toob Valka nii poliitikud kui räppari

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti räppar Reket on lubanud rääkida nii oma õnnestumistest, pettumustest, aga ka näiteks unistustest.
Eesti räppar Reket on lubanud rääkida nii oma õnnestumistest, pettumustest, aga ka näiteks unistustest. Foto: JUSS SASKA/PM/SCANPIX BALTICS

Valga gümnaasiumi aulas leiab 3. novembril aset järjekordne maakondlik osaluskohvik. Üheaegselt kõigis maakondades aset leidev sündmus toob ühiste teemade üle arutama nii kohalikud noored kui poliitikud, kes oma tegemiste kõrvalt võtavad aja maha, et koos tulevikku vaadata. Muu hulgas on lubanud aruteludest Valgas osa võtta Riigikogu liikmed Ivari Padar ja Meelis Mälberg.

«Maailmakohviku meetodil toimuvate arutelude ring on lai nagu ka eelmistel aastatel. Näiteks toimuvad sel korral arutelud nii noorte vaimse tervise, 21. sajandi hariduse eripärade kui ka haldusreformi teemadel,» selgitas Valga osaluskohviku peakorraldaja Annabel Voitka. «Laudkondi on kokku kuus, nii et igaüks leiab kindlasti midagi, milles sõna sekka öelda.»

Päeva lõpus soovivad korraldajad koos Valgamaa noortekoguga tänada kõiki aruteludest osavõtnuid antud panuse eest. «Selleks oleme kutsunud inspireeriva vestluse formaadis esinema tuntud Eesti räppari Reket, kes lubanud rääkida nii oma õnnestumistest, pettumustest, aga ka näiteks unistustest,» sõnas Voitka.

Rohkem lisainfot maakondliku osaluskohviku ja registreerimise kohta võib leida Valgamaa noortekogu Facebooki lehelt.

Osaluskohvikuid koordineerib üle-eestiliselt noorteühenduste katuseorganisatsioon Eesti Noorteühenduste Liit. Valga maakonna osaluskohvikut korraldab Valgamaa noortekogu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles