Valgamaal liigub kuritegude hulk jätkuvalt tõusukursil

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga politseijaoskonna juhi Tiit Alliku sõnul on ühiskonnas annab järjest enam inimesi oma panuse vägivallavastases võitluses. Näiteks annavad inimesed vägivallaohvritest teada korrakaitsjatele. Foto on lavastatud
Valga politseijaoskonna juhi Tiit Alliku sõnul on ühiskonnas annab järjest enam inimesi oma panuse vägivallavastases võitluses. Näiteks annavad inimesed vägivallaohvritest teada korrakaitsjatele. Foto on lavastatud Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Kuritegevuse tase Eestis langeb jätkuvalt, Valgamaal paraku hõisata põhjust pole. 

Jaanuarist septembrini registreerisid õiguskaitseasutused justiitsministeeriumi andmetel kokku 22 289 kuritegu, mida on mullusest 1823 võrra ehk kaheksa protsenti vähem. Poolaasta järel oli kuritegevus languses seitsme protsendiga.

Valgamaal on asjad mõnevõrra teisiti. Kui 2015. aasta esimese üheksa kuuga läks kirja 461 kuritegu, siis tänavu täpselt pool tuhat. Seega on näitaja kasvanud 8,5 protsenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles