Rollimäng ettevõtluskülas andis aimu ärielust

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töötoas said noored proovile panna oma meisterdamisoskusi. Hummuli põhikooli noormehed Kevin Pisartšik (vasakul) ja Tanel Muusikus elektrikitarrile magnetist ja vasktraadist helipead valmistamas.
Töötoas said noored proovile panna oma meisterdamisoskusi. Hummuli põhikooli noormehed Kevin Pisartšik (vasakul) ja Tanel Muusikus elektrikitarrile magnetist ja vasktraadist helipead valmistamas. Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane

Hummuli ja Keeni põhikooli õpilased sõitsid veerandi viimasel päeval Tartusse, kus tutvusid ettevõtluskülaga, mängisid rollimänge ja meisterdasid valmis kitarri.

Tartu kesklinnas avas hiljuti uksed Spark Demo keskus, mille asutas Tartu Teaduspark. Näitusesaalis on infostendil ja boksides kuue Lõuna-Eesti maakonna 42 ettevõtte teenuste ja toodete näitus. Valgamaa on esindatud nelja firmaga: vaibaettevõte Oteks, kümblustünne ja torusaunu valmistav Lemmik Mees OÜ, grilli-, sauna-, mängukodasid ning paviljone tootev Grill House ning puidust ekslusiivvanne tootev Khis OÜ.

«Kuna Tartusse satub palju külalisi nii Eestist kui välismaalt, saame siin tutvustada piirkonna ettevõtete tegemisi. Lõuna-Eestis on enam arendatavad valdkonnad biotehnoloogia, metallitöö, puidutööstus ja toidutootmine,» selgitas Spark Demo ettevõtlussuhete spetsialist Kadri Arrak Keeni ja Hummuli kooli lastele näitusealal väikest ringkäiku tehes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles