Valga kultuurikeskuse vallutavad kajakad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise aasta kunstikuu pealkirjast «Usk, lootus, armastus» ajendatud sisekujundus oli kantud optimismist, rõõmust ja lootusest. Mitmevärvilisest kangast riidelintide valmistamiseks kulus 30 meetri pikkuseid linte 130 tükki.
Eelmise aasta kunstikuu pealkirjast «Usk, lootus, armastus» ajendatud sisekujundus oli kantud optimismist, rõõmust ja lootusest. Mitmevärvilisest kangast riidelintide valmistamiseks kulus 30 meetri pikkuseid linte 130 tükki. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga kunstikuul, mis algab sedakorda kontserdiga Jaani kirikus, on üle linna ees ootamas hulk huvitavaid ettevõtmisi: näitused, kontserdid, konverentsid ja laat.

Valga kultuurikeskuse teatrisaali fuajees oli juba teisipäeval ametis Jüri Freimanis, kes meisterdas ilusaid ja uhkeid valgeid linde.

«Kuna tänavuse kunstikuu teema on «Maa ja mere vahel», mõtlesin, et kõige enam sobib sellega kokku taevalaotus, kus lendlevad kajakad, mis sümboliseerivad vabadust, lootust ja ilu. Siit ka idee tuua majja hulk valgeid linde. Neid saab siin esimesel korrusel kokku olema ligi sadakond,» selgitas Freimanis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles