Intervjuu: Uue direktori silm läks särama juba esmakohtumisel kooliga

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lüllemäe põhikooli uue direktori Jana Tiitsi sõnul on siiani tema poole pöördunud lastevanemate mured puudutanud kooli igapäevaelu ning jõutud on üksteise mõistmiseni. Samuti väljendas ta rõõmu, et koolipere on siiani tema ettepanekutega hästi kaasa tulnud.
Lüllemäe põhikooli uue direktori Jana Tiitsi sõnul on siiani tema poole pöördunud lastevanemate mured puudutanud kooli igapäevaelu ning jõutud on üksteise mõistmiseni. Samuti väljendas ta rõõmu, et koolipere on siiani tema ettepanekutega hästi kaasa tulnud. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Mõne kuu eest Lüllemäe põhikooli juhtima asunud Jana Tiits kinnitab, et teda võlub võimalus maakooli heaks midagi ära teha. Kooli varem ümbritsenud konfliktid jõudsid aga enne tema ametisseastumist suuresti lahtuda.

Olete olnud ametis kolm kuud. Millised muljed teil nüüdseks Lüllemäe kooli direktori kohast on?

«See amet on minule uus ja muljed seetõttu väga kirevad. Siinne töö on väga mitmekesine, huvitav, väljakutseterohke. Kui küsite aga Lüllemäe kooli kohta, on muljed ainult soojad ja positiivsed. Ja seostuvad need peamiselt inimestega, kes siin töötavad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles