Politsei palub abi kadunuks jäänud teismeliste tüdrukute leidmisel

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Politsei

Politsei palub kõikide inimeste kaasabi selgitamaks välja pühapäeval, 23. oktoobril kadunuks jäänud 13-aastase Maria ja 15-aastase Anželika asukohta.

Viimati nähti tüdrukuid 23. oktoobri õhtul, mil nad lahkusid Tartu kristlikust noortekodust teadmata suunas. Tütarlapsed võivad ringi liikuda kõikjal Tartus ning politseil on alust arvata, et nad võivad aega veeta ka mahajäetud majades. Tütarlapsed on varasemaltki omavoliliselt noortekodust lahkunud, kuid nii pikaks ajaks pole nad varem kadunuks jäänud.

Politsei on viimastel päevadel kontrollinud erinevaid kohti, kus tüdrukud võiks viibida ning kogunud informatsiooni tema tuttavatelt ja teistelt noortekodu kasvandikelt, ent seni tulutult. Otsingud jätkuvad.

13-aastane Maria on umbes 165 cm pikk, kõhna kehaehitusega ja lühemate blondide juustega. 15-aastane Anželika on samuti umbes 165 cm pikk, tugevama kehaehituse ja blondide juustega.

Kõigil, kes on Mariat ja Anželikat näinud või oskavad jagada infot nende võimalikust asukohast, palutakse teatada hädaabinumbril 112 või politsei infotelefonil 612 3000.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles