Liikluskorraldus Pika ja Tartu tänava ristmikul muutub

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paljudele liiklejatele on valmistanud peavalu Pika ja Tartu tänava ristmik Valgas.
Paljudele liiklejatele on valmistanud peavalu Pika ja Tartu tänava ristmik Valgas. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Valga linnavolikogu 28. oktoobri istungil andis linnavalitsuse oktoobrikuu tegemistest ülevaate aselinnapea Enno Kase, kes rääkis põhjalikumalt linnas pooleliolevatest ehitustöödest. Volikogu andis nõusoleku suurendada linna omafinantseerinut Võru maantee kergliiklustee rajamiseks.

Kase andis teada, et juba järgmisel nädalal saab teoks liikluskorralduse muudatus Pika-Tartu tänava ristmikul. «Liikluse ümberkorraldamiseks rajatakse sinna paakidega tähistatud ajutine ringristmik. Lisaks rajatakse sinna piirkonda jalakäijatele kaks ülekäigurada,» selgitas aselinnapea.

Et ristmik korrektselt välja ehitada, kuluks 400 000 eurot. «Loodame, et praegune ajutine lahendus ei jää siiski igaveseks. Lähematel päevadel paraneb aga liikluskorraldus seal oluliselt,» nentis Kase. Liiklusskeemi ristmikul töötas välja OÜ Stratum.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles