Päästjad said mitu väljakutset

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästjad said valeväljakutse Valga kesklinna Vabaduse tänavale
Päästjad said valeväljakutse Valga kesklinna Vabaduse tänavale Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Laupäeva õhtupoolikul sai päästeteenistus lühikese aja jooksul kaks väljakutset, Hummuli ja Helme valda. Mõlemal juhul oli tegemist kergemat sorti juhtumiga. Lisaks oli ka valeväljakutse.
 

Kella 16.51 paiku laekus päästjatele teade võimalikust põlenguohust Hummuli vallas Kulli külas. Anti teada, et Valga lihakombinaadi Kullimäe tsehhis tossab keedukatel. Tegemist oli kolmanda astme väljakutsega, mis tähendab, et tootmishoones võis viibida inimesi. Kohale sõitis ka kiirabibrigaad.

Kustutustöid siiski vaja ei läinud. Olukord saadi kontrolli alla ja ettevõtte töötajad jäid edasist jälgima.

Juba kella 17.47 ajal teatati, et Helme vallas nähakse ühe majapidamise juures kõrget leeki, kuid nägija ei teadnud kindlalt väita, et põleb hoone. Kohale rutanud tuletõrjujad sedastasid, et majapidamise juures põles suur puidujäätmetest lõke.

Lisaks oli väljakutse nii laupäeva hilisõhtul kui pühapäeva hommikul Valga kesklinna, aadressile Vabaduse 24. Teatati, et korteri aknast tuleb suitsu. Kohapeal ilmnes, et ohtu ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles