Noortekeskuse juhina asus tööle skulptor

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Tamm (paremal) on saavutanud auhinnalisi kohti rahvusvahelistel tule-, lume- ja jääskulptuuride võistlustel Eestis, Euroopas ja Ameerika Ühendriikides. Tule ja Jää Peo osana toimunud 1. tuleskulptuuride maailmameistrivõistluste finaalis 22. jaanuaril 2011 Tallinnas Shnelli tiigi ääres sai Eesti võistkond, kuhu ta kuulus, kolmanda koha.
Lauri Tamm (paremal) on saavutanud auhinnalisi kohti rahvusvahelistel tule-, lume- ja jääskulptuuride võistlustel Eestis, Euroopas ja Ameerika Ühendriikides. Tule ja Jää Peo osana toimunud 1. tuleskulptuuride maailmameistrivõistluste finaalis 22. jaanuaril 2011 Tallinnas Shnelli tiigi ääres sai Eesti võistkond, kuhu ta kuulus, kolmanda koha. Foto: TOOMAS HUIK/PM/SCANPIX BALTICS

Alates 24. oktoobrist töötab Tõrva avatud noortekeskuse juhatajana Lauri Tamm, andis teada Tõrva linnavalitsus.

Uus juhataja selgitas, et tööletulek Tõrva noortekeskusesse oli temale väga loogiline asjade käik, kuna tema senised ametid on ikka olnud seotud noortega.

«Näen võimalust selles ametis areneda ning olen arvamusel, et noorsootöö ei ole pelgalt õpetajatöö, vaid annab rohkelt võimalusi noortega ka üht-teist ära teha,» lisas Tamm. Enda sõnul soovib ta edaspidi koostöös Tõrva

linnavalitsusega panustada ka linna avaliku ruumi arendamisele, et aidata kaasa mõnusa ja noorusliku linnakeskkonna kujundamisele.

1978. aastal sündinud Tamm on lõpetanud 2006. aastal Tartu kõrgema kunstikooli skulptuuri erialal ning täiendanud ennast Tallinna Tehnikaülikoolis inseneripedagoogika kursustel.

2008. aastast on Tamm töötanud Tartu kõrgemas kunstikoolis skulptuuriosakonna meistri ja lektorina, viinud läbi mitu skulptuurikoolitust ning –üritust. Tamm on varasemalt töötanud ka Vastseliina gümnaasiumis ja Tartu lastekunstikoolis.

Tamm on saavutanud auhinnalisi kohti rahvusvahelistel tule-, lume- ja jääskulptuuride võistlustel Eestis, Euroopas ja Ameerika Ühendriikides.

Tõrva linna noorsootöö eest vastutava abilinnapea Piret Karu sõnul on Lauri Tamme haridustee, töökogemus ja erialased saavutused väga muljetavaldavad ning linnavalitsus näeb temas suurt potentsiaali luua lisaväärtust nii Tõrva noortekeskusele kui ka omavalitsusele laiemalt. «Omades head praktikat nii õpetaja kui lektorina, on Lauril olemas head kogemused laste ja noorte kaasamisel ning inspireerimisel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles