Tõrva haiglasse jõudsid annetused Saksamaalt

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksamaa liidumaa Schleswig-Holsteini Punase Risti presidendi Henning Krameri sõnul kestab koostööprogramm Punase Risti Saksa ja Eesti harude vahel juba 2011. aastast.
Saksamaa liidumaa Schleswig-Holsteini Punase Risti presidendi Henning Krameri sõnul kestab koostööprogramm Punase Risti Saksa ja Eesti harude vahel juba 2011. aastast. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tõrva haiglasse jõudis suur hulk vajalikku kraami, mis tuli annetustena Saksamaa Punaselt Ristilt.

Kaks suurt punase ristimärgiga veoautot tõid möödunud reedel Tõrva haiglale Saksamaalt kuus voodit, kuus öökappi, rulaatoreid, umbes 30 kasti riietega ning muud vajalikku. Saksamaa liidumaa Schleswig-Holsteini Punase Risti president Henning Kramer ütles, et tegu on kasutatud, kuid korralike esemetega, mis saadud annetustena Saksa ettevõtetelt.

«Meil on palju hooldekodusid ja vahel ostab mõni neist uued voodid, sest nad tahavad olla konkurentsivõimelised ja modernsed. Saime üle 50 voodi Punase Risti Schleswig-Holsteini lõuna harudele kingituseks. Ühelt teiselt firmalt saime rulaatorid.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles