Liikluskorraldus Pika ja Tartu tänava ristmikul muutus (1)

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liikluse ümberkorraldamiseks rajati Pika ja Tartu tänavate ristumiskohale Statoili lähedal paakidega tähistatud ajutine ringristmik.
Liikluse ümberkorraldamiseks rajati Pika ja Tartu tänavate ristumiskohale Statoili lähedal paakidega tähistatud ajutine ringristmik. Foto: Lea Margus / Valgamaalane

Linnaelanikele pahameelt tekitanud liikluskorraldus Valgas Pika ja Tartu tänava ristmikul saab teise lahenduse. Raudteejaama ümbrus aga peaks korda saama novembri lõpuks.

Juba järgmisel nädalal saab teoks liikluskorralduse muudatus Pika ja Tartu tänava ristmikul. «Selle piirkonna liikluskorraldus on juba tükka aega rahva seas poleemikat ja pahameelt esile kutsunud. Liikluse ümberkorraldamiseks rajatakse sinna paakidega tähistatud ajutine ringristmik. Lisaks rajatakse kaks ülekäigurada jalakäijatele,» selgitas Valga aselinnapea Enno Kase viimatisel linnavolikogu istungil 28. oktoobril.

Et ristmik korrektselt välja ehitada, kuluks 400 000 eurot. «Loodame, et praegune ajutine lahendus ei jää siiski igaveseks. Lähematel päevadel paraneb aga liikluskorraldus seal oluliselt,» nentis Kase. Liiklusskeemi ristmikul töötas välja OÜ Stratum.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles