Würthi Valga esinduspood laiendas haaret

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeva keskpäevaks olid Valga linna ja maakonna ettevõtjad kutsutud Würthi uuenenud esinduspoe avamisele Valgas. Avamisest kujunes meeleolukas sündmus.

Würth AS on ettevõte, mis kuulub rahvusvahelisse kontserni Würth, millel on esindusi rohkem kui 80 riigis. Eesti turul on ettevõte alates 1995. aastast, omades siin 23 esindust, Valgas avati esindus 12 aastat tagasi. Würthi tegevusala on kvaliteetsete kinnitusvahendite, tööriistade ja hoolduskemikaalide hulgimüük professionaalidele.

Würthi Valga müügiesindaja Viktor Pähklamäe kinnitas avamisel, et seoses laienemisega on suurenenud ka tootevalik. "Eesmärk ongi pakkuda neid tooteid, mida maakonnas keegi teine ei paku. Praegu on lisandunud 700 artiklit, üldse on kohapeal saada umbes 4000 erinevat tootenimetust. Mida kohapeal ei leia, seda on võimalik saada tellimisel. Üldse on Würthi Eesti tootevalikus ligikaudu 12 000 kaubaartiklit." Pählamäe sõnul on nende sihtgrupp lepinguline klient, ettevõte jaemüügiga ei tegele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles