Otepää aasta isa on elupõline spordimees, õpetaja ja treener

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilder ja Helle Tallo on mõlemad terve elu tegelenud aktiivselt spordiga ning oma eeskuju ja pühendumusega spordi juurde toonud nii oma lapsed kui lapselapsed, lisaks paljusid Otepää kandi noori, kellest kasvanud tuntud sportlased ja treenerid.
Ilder ja Helle Tallo on mõlemad terve elu tegelenud aktiivselt spordiga ning oma eeskuju ja pühendumusega spordi juurde toonud nii oma lapsed kui lapselapsed, lisaks paljusid Otepää kandi noori, kellest kasvanud tuntud sportlased ja treenerid. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kohtusin Otepää valla aasta isa Ilder Talloga tema korteris Otepääl. Mind võttis vastu sõbralik ja mõnusa jutuga härrasmees, kes elu pühendanud spordile ning koos abikaasaga spordipisikuga nakatanud ka lapsed ja lapselapsed.

«Uudis valla aasta isa tiitlist oli mulle suur üllatus. Veelgi suurem üllatus oli aga, et olen ka maakonna aasta isa nominentide nimekirjas. Esmane mõte oli, et kes küll selle tükiga hakkama sai ja miks just nüüd, mil mu omad lapsed juba täiskasvanud, kel endalgi lapsed,» sõnas Tallo.

Küll arvas tunnustatu, et igasugune lugupidamisavaldus teeb head meelt ja valmistab rõõmu. «Mulle on aasta isa tiitel suur tunnustus ja au. Elus kuuleb kiidusõnu harva, kuid iga inimene vajab märkamist ja tema teod tunnustamist,» kinnitas Tallo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles