Inglilaat pakub rohkelt avastamisrõõmu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna ja homme Valga kultuurikeskuses toimuv Inglilaat saab teoks juba neljandat aastat. Rahvast oli kultuurikeskusesse juba hommikutundidel tulnud hulgaliselt.

Kaubapakkujaid on täis terve kultuurikeskuse esimene korrus. Müügil on keraamikat, tekstiili, küünlaid, käsitööd, tekke ja patju, voodipesu ja -katteid, puidust majapidamistarvikuid, hulgaliselt erisuguseid ehteid. Ovaalsaalis müüakse suitsuvorsti, -liha, -kala, koduveine, maitseaineid, kööginõusid, mahla ja palju palju muudki kaupa.Loomulikult igas valikus ja variandis ingleid. Tasub ise kohale minna ja oma silmaga üle vaadata.

«Müüjate huvi laada vastu oli väga suur. On neid, kes käinud laadal kõigil varasematel aastatel, kui neid, kes osalevad esimest korda. Kohal on ligemale poolsada müüjat,» sõnas kultuurikeskuse juht Ülle Juht, kes laadamelul pilku peal hoidis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles