Inglilaat pakkus kingikotti täiendust

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba neljandat korda sai rahvas laadamelust osa Inglilaadal, kuhu tuli kohale poolsada müüjat, kes pakkusid laadalistele rohket toidu- ja tarbekaupade valikut. Nii uudistajaid kui ostjaid jagus.
Juba neljandat korda sai rahvas laadamelust osa Inglilaadal, kuhu tuli kohale poolsada müüjat, kes pakkusid laadalistele rohket toidu- ja tarbekaupade valikut. Nii uudistajaid kui ostjaid jagus. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga Inglilaadal oli kohal poolsada müüjat ning rahvast käis seal rohkesti. Tühjade kätega ei lahkunud vist keegi – ikka leiti midagi, mida jõulukingikotti või lihtsalt koju kaasa osta.

Laupäeva hommikul pool tundi pärast laada avamist oli Valga kultuurikeskus juba rahvast tulvil. Alanud oli neljas Inglilaat.

Kaubapakkujaid oli täis terve kultuurikeskuse esimene korrus. Müügil oli keraamikat, küünlaid, tekke ja patju, voodipesu ja -katteid, puidust majapidamistarvikuid ja erisuguseid ehteid. Ovaalsaalis müüdi suitsuvorsti, -liha, -kala, koduveine, maitseaineid, mahla ja palju muudki. Loomulikult sai uudistada ja kaasa osta inglikujutisi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles