Valgamaale lisandub üle 200 uue huviringi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hargla kooli õpetaja Silva Ranniku (vasakul) juhendamisel õpivad lapsed kokandusringis lisaks söögivalmistamisele eelarve koostamist, kalkulatsioone, laomajandust, käitumiskombeid ja tervisliku toitumise põhimõtteid.
Hargla kooli õpetaja Silva Ranniku (vasakul) juhendamisel õpivad lapsed kokandusringis lisaks söögivalmistamisele eelarve koostamist, kalkulatsioone, laomajandust, käitumiskombeid ja tervisliku toitumise põhimõtteid. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaal on loomisel enam kui paarisada uut huviringi ja tegevust noortele. Värsketes tuultes on Taheva ja Tõlliste vallas juba alustanud tööd uued ringid, kus lapsed saavad õppida majandust kokanduse kaudu.

Taheva vallas asuva Hargla kooli käsitööklassis askeldasid möödunud neljapäeval kokamütside ja põlledega varustatud seitse noort õpetaja Silva Ranniku juhendamisel. Käimas oli kokandusring, kus nimekirjas 11 last 4.–8. klassini.

«Meil käib siin majandusõpe läbi kokanduse. Ringitöö põhineb kogemusõppel. Lisaks söögivalmistamisele õpime eelarve koostamist, kalkulatsioone, laomajandust, käitumiskombeid ja tervisliku toitumise põhimõtteid. Lastele meeldib kokata,» kinnitas juhendaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles