Teenetemärgi said rinda nii kutseline kui vabatahtlik korrakaitsja

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga politseijaoskonna piirkonnavanemale vanemkomissar Marek Käisile on Lõuna prefektuuri teenetemärk justkui verstapost, tähistamaks 25 aasta pikkust teenistusaega.
Valga politseijaoskonna piirkonnavanemale vanemkomissar Marek Käisile on Lõuna prefektuuri teenetemärk justkui verstapost, tähistamaks 25 aasta pikkust teenistusaega. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eile tunnustati Tartus Vanemuise väikses majas politsei ja piirivalve aastapäeva aktusel Lõuna prefektuuri parimaid töötajaid ning koostööpartnereid. Tunnustatute seas olid ka Valga korrakaitsjad.

Tunnustuse pälvisid kaks Valgamaa korrakaitsjat, lisaks hea kolleeg Läti politseist. Lõuna prefektuuri kõrgeim tunnustus, prefektuuri teenetemärk teenistuskohustuste silmapaistvalt hea täitmise eest anti teiste seas Valga politseijaoskonna piirkonnavanemale vanemkomissar Marek Käisile.

Käis, kel politseistaaži juba veerandsada aastat, on Valgas politseinikutööd teinud Eesti Politsei taasloomisest alates. Tööle asus täna 44. sünnipäeva tähistav ametimees aastal 1991, olles siis vaid 18aastane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles