Selgub maakonna Sädeinimene

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga maavalitsus.
Valga maavalitsus. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Inimesed, kogukonnad ja asutused, kes on aega ja energiat panustanud maakonna tervisedenduse järjepidevaks arenguks, saavad järgmisel kuul tunnustuse.

Valga maavalitsus ja Valgamaa tervisenõukogu soovivad tervisedenduse auhinnaga tänada valdkonnas enim silmapaistnuid. Auhinnad antakse välja kolmes kategoorias: aasta tervisedendaja ehk Sädeinimene, aasta tervisedenduslik kogukond, aasta tervisedenduslik asutus/organisatsioon.

Maavalitsus kutsub kõiki üles esitama konkursile oma kogukonna säravaid inimesi, tervisedenduslikke kogukondi ja organisatsioone, asutusi või ettevõtteid, kes tööalase või ühiskondliku tegevusega olnud eeskuju, silmapaistvalt panustanud maakonnas inimeste tervise parendamisse ja väärtustamisse ning edendanud valdkonda paikkonna tasandil.

Kandidaadi ülesseadmiseks tuleb esitada Valgamaa tervisenõukogule ettepanek, kus põhjendatakse nominendi esiletõstmist antud kategoorias. Kandidaatide esitamise ja talle esitatud nõuetega saab täpsemalt tutvuda tervisedenduse auhinna tingimustes maavalitsuse kodulehel.

Tervisedenduse auhinnad antakse üle 16. detsembril auhinnagalal «Valgamaa tänab ja tunnustab».

Kandidaate saab esitada 21. novembrini maavalitsuse e-posti aadressil märksõnaga «Tervisedenduse  auhind». Hiljem saabunuid ettepanekuid ei arvestata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles