Tsirguliina postkontor kolis raamatukogusse

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alates esmaspäevast saab Tsirguliinas postiteenust raamatukogus selle lahtiolekuajal. Raamatukogu juhataja Tiia Pärnik on nüüdsest ühtlasi ka postitöötaja.
Alates esmaspäevast saab Tsirguliinas postiteenust raamatukogus selle lahtiolekuajal. Raamatukogu juhataja Tiia Pärnik on nüüdsest ühtlasi ka postitöötaja. Foto: Lea Margus / Valgamaalane

Esmaspäevast on Tsirguliina postkontorihoone uksed suletud. Postipunktiks muutunud postkontor on ennast sisse seadnud kohalikus raamatukogus.

Raamatukogu ruumides asuv Tsirguliina postipunkt on klientide mugavamaks teenindamiseks avatud vastavalt raamatukogu lahtiolekuaegadele. See tähendab, et postiteenus on kättesaadav kordades pikemalt kui postkontorist.

Raamatukogus-postipunktis saab lisaks pakkide saatmisele ja vastuvõtmisele tasuda ka oma arveid, tellida perioodikat ja osta vajalikku postikaupa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles