Intervjuu: Muuseumi haridusjuht tahaks külastajad ahhetama panna

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga muuseumi haridus- ja projektijuht Merili Madissoo peab oluliseks kaasata muuseumi tegemistesse üha enam nii lasteaia kui koolide õpilasi, kasvatades neis huvi muuseumide külastamise vastu.
Valga muuseumi haridus- ja projektijuht Merili Madissoo peab oluliseks kaasata muuseumi tegemistesse üha enam nii lasteaia kui koolide õpilasi, kasvatades neis huvi muuseumide külastamise vastu. Foto: Arvo Meeks

Valga muuseumis on mõnda aega ametis olnud haridus- ja projektijuht Merili Madissoo. Oma tugevuseks peab ta head suhtlusoskust ja lastega töötamise kogemust, kuid tunnistab, et silmaringi avardamise mõttes peaks täiendama ajalooteadmisi.

Miks otsustasite muuseumisse tööle kandideerida?

«Olen enne seda töötanud kuus aastat Lüllemäe põhikoolis õpetajana, vormistanud projektitaotlusi ja neid tegevusi ka juhtinud. Kuna mulle väga meeldib tegeleda lastega, siis sel töökohal saan endale meeldivad tegevused ühendada. Kandideerimine tundus hea väljakutsena. Töötangi muuseumis juuni keskpaigast.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles