Maakonna aasta isa: hea isa on oma lastele alati olemas

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa aasta isa Aare Hiob on kogukonnas tuntud oma kuldsete käte poolest. Mees ei keeldu kunagi nõu ja abi andmast ega vajadusel ka oma käsi külge löömast. Käsitööoskusi õpetab ta tehnoloogiaõpetuse õpetajana Hargla koolilastele.
Valgamaa aasta isa Aare Hiob on kogukonnas tuntud oma kuldsete käte poolest. Mees ei keeldu kunagi nõu ja abi andmast ega vajadusel ka oma käsi külge löömast. Käsitööoskusi õpetab ta tehnoloogiaõpetuse õpetajana Hargla koolilastele. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaa aasta isa auväärse tiitli pälvis tänavu Hargla küla mees Aare Hiob – kolme poja isa, kes peab oma kohuseks toetada ja aidata oma lapsi nii heas kui halvas.

«Olin väga üllatunud, kui sain teada nominendiks esitamisest. Isaks olemine on minule loomulik. Kui peres on ema ja isa, on tavaliselt ka lapsed. Mul on esimesest kooselust üks ja abielust kaks poega. Olen tänulik oma laste emadele, et nad on mulle kolm vahvat last kinkinud. Olen olnud oma poegadele alati olemas,» sõnas aasta isa.

Aare Hiob on oma elu sidunud sünnikandiga. Tema noorusaeg möödus Koikkülas, vahepeal elas ta Tsirgumäe külas ning paarkümmend aastat on nad abikaasa Renaga elanud Hargla külas, kuhu neil on rajatud kaunis ja hubane maakodu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles