Koputamise peale ukse avanud mees langes röövi ohvriks (1)

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rööv. Fotolavastus
Rööv. Fotolavastus Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Politsei sai 8. novembri õhtul teate, et Valgamaal Puka alevikus Uuel tänaval asuva maja korteris tungis võõras mees kallale 91aastasele mehele, kellelt vägivalda kasutades sularaha varastas.

Sündmusele reageerinud politseinikud ümbrusest kirjeldustele vastavat meest ei leidnud. Kuumadel jälgedel mehe võimalikku liikumissuunda välja selgitades ja inimestega vesteldes pidasid politseinikud aga järgmisel päeval kuriteos kahtlustatavana kinni 24aastase mehe.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri ringkonnaprokurör Milvi Väin ütles, et kuigi koputamise peale võõrale ukse avanud kannatanu tõugati pikali, ta arstiabi ei vajanud. «Juhtunu täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis sätestab sissetungimisega röövimise eest karistuseks 3–15 aastat vangistust.»

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles