Pika abielu auks kõlas taas pulmamarss

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pulmamarsi saatel sisenes teatrisaali fuajeesse paarkümmend auväärset paari.
Pulmamarsi saatel sisenes teatrisaali fuajeesse paarkümmend auväärset paari. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga kultuurikeskuses austati kolmapäeva õhtul Valgamaa abielupaare, kel täitus või täitub tänavu 25, 50 või enam abieluaastat. Pulmamarsi saatel sisenes teatrisaali paarkümmend paari.

Valgalastel Aino ja Kalju Valgel täitus 55 aastat abielu registreerimisest augustis. Mõlemad on pärit Karulast, kus nad ka tuttavaks said. «Õppisime mõlemad küll Pikkjärve koolis, kuid tuttavaks saime rahvatantsutrennis, kus mõlemad käisime ja hiljem aastaid tantsisime,» meenutas Kalju. Peres on üles kasvatatud kaks last: tütar ja poeg. Vanapaaril on ka kuus lapselast, kes neile suurt rõõmu valmistavad.

Mees iseloomustas oma kaasat kui töökat ja perele pühendunud naist. Aino aga kiitis meest tema rahuliku meele, töökuse ja hea huumorisoone eest. «Terve elu jooksul ei ole me tülitsenud, vahel väikesi ütlemisi on olnud,» sõnas 74aastane Aino.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles