Otepää alustas mälumängusarja supertulemusega

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidukas Otepää meeskonnas mängisid Urmas Kuldmaa(eest vasakult), Meelis Lill, Kadri Steinbach ja Kaido Mägi.
Võidukas Otepää meeskonnas mängisid Urmas Kuldmaa(eest vasakult), Meelis Lill, Kadri Steinbach ja Kaido Mägi. Foto: Jaan Rapp / Valgamaalane

Eile, 12. novembril startis 18. korda üle-eestiline omavalitsustevaheline mälumäng Eesti Maakilb. Ugandi regioonis oli avamängus teistest mäekõrguselt üle Otepää esindus.

Turniiriks on Eesti jaotatud viide regiooni. Sari algab kahe eelvooru mänguga, mis toimuvad kõigis regioonides üheaegselt. Ugandi regiooni avamäng tõi eile Põlvasse Põlva-, Tartu-, Valga- ja Võrumaa mälumänguvõistkonnad -- kokku oli neid 12. Valgamaa oli esindatud nelja võistkonnaga: Otepää, Palupera ja Tõlliste vallast ning Valga linnast. Seejuures põhines Tõlliste esindus suuresti Tsirguliina keskkooliga seotud mängijatel.

Küsimusi oli tavapäraselt poolsada. Teemad olid seinast seina ja kuna autorid olid erinevad, olid küsimusedki eriilmelised: oli kergemaid ja raskemaid, tõsisemaid ja riuklikumaid. Kõige kergemaks osutus mobiilset seapõletit puudutav küsimus: selle tundsid pildilt ära kõik 12 võistkonda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles