Valgamaa pokkerimeistriks tuli Mark Murdvee

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa pokkerimeistriks tulnud Mark Murdvee
Valgamaa pokkerimeistriks tulnud Mark Murdvee Foto: Tarmo Pikk

Annimatsi kämpingus selgus 11. novembril Valgamaa 2016. aasta pokkerimeister. Triobeti ning Tartu Mõttemängude Klubi koostöös korraldatud turniiri võitis mullu samal võistlusel teiseks tulnud Mark Murdvee.

«Oskused võitsid õnne,» muheles lisaks võidukarikale 190 eurot auhinnaraha teeninud Murdvee, kes pidi eelmisel aastal põnevas esikohaduellis pealinlasele Indrek Stranbergile alla vanduma. Stranberg oli tiitlit kaitsmas ka sel aastal, kuid langes paraku konkurentsist juba turniiri algfaasis.

Teist aastat järjest toimunud Valgamaa lahtistel meistrivõistlustel osales 21 peamiselt Lõuna-Eestist pärit pokkerientusiasti. Lõpus tegid puhta töö tartlased, kes hõivasid kogu poodiumi: tšempioniks tulnud Murdveele järgnesid Egert Maasikas ning Brita Jakobson. Nende järel jõudis auhinnarahadesse ka tituleeritud Valga netiproff Ott Jaakson.

Pubipokkeri sügispäevadele eelnenud Valgamaa meistrivõistluste auhinnafond oli 420 eurot, mängiti 20 000 stardipunkti ning 20minutiliste tasemetega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles