Valgamaad läheb etluskonkursile esindama Tõrva noormees

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maakondlikul etlejate konkursil «Koidulauliku valgel» Tsirguliina rahvamajas osales 17 noort luulelugejat seitsmest koolist. Vabariiklikule võistlusele saatis žürii Valgamaad esindama Tõrva gümnaasiumi õpilase Gregor-Villem Olderi.

Kõik osalejad võistlesid noorimas vanusegrupis 5.–9. klassini. tugeva ja kõlava hääle, hea diktsiooni ja kindlameelse esitusega jäid silma lisaks võitjale Katariina Mehide Tõrva gümnaasiumist, Tuuli-Maria Tamm Palupera põhikoolist, Janne Hunt ja Mariis Fuchs Tsirguliina keskkoolist ning Pipi Õun Pühajärve koolist.

Kui eelmisel aastal pidid noored etlejad lisaks Lydia Koidula luulele või proosakatkendile ette kandma Merle Jäägeri loomingut, siis tänavu anti neile vabad käed. Igaüks sai vabalt valida, kelle loomingut nad ette kandsid. Tingimus oli, et autor on Eestist ning tema looming on olnud avalikkusele kättesaadav trükisena.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles