Tõrva noormees kannab tantsupeol laulva peategelase rolli

Eeva Nugis
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järgmisel noorte tantsupeol tuhandete tantsijate kõrval Koidu ja Hämariku lugu jutustavad peategelased on valitud. Neid rolle täidavad Hardo Adamson (vasakult), Merit Männiste, Ivo Linna, Jennifer Marisse Cohen ja Jaagup Tuisk.
Järgmisel noorte tantsupeol tuhandete tantsijate kõrval Koidu ja Hämariku lugu jutustavad peategelased on valitud. Neid rolle täidavad Hardo Adamson (vasakult), Merit Männiste, Ivo Linna, Jennifer Marisse Cohen ja Jaagup Tuisk. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Seni Valgamaal näitlemise ja laulmisega tuntust kogunud Tõrva noormees Hardo Adamson kehastub noorte tantsupeol üheks kolmest peategelasest.

Järgmise aasta suvisel noorte tantsupeol «Mina jään» aitavad tuhandete tantsijate kõrval Koidu ja Hämariku lugu jutustada kolm laulvat peategelast: Koit, Hämarik ning Vanaisa. Üks kahest noormehest, kes üleriigilise konkursi käigus Koidu rolli valiti, ongi Adamson. Kuna proove ja etendusi on mitu, on ka osatäitjaid topelt – teine Koit on Jaagup Tuisk.

Hämariku rolli valiti Jennifer Marisse Cohen ning Merit Männiste. Vanaisana astub lavale Ivo Linna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles