Helbetootja uuendas pakendite disaini

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhatuse liikme Pille Poki sõnul on helveste tootmise turul suur konkurents, kuid Sangaste Linnas on mahu osas turuliider.
Juhatuse liikme Pille Poki sõnul on helveste tootmise turul suur konkurents, kuid Sangaste Linnas on mahu osas turuliider. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Helbetootja Sangaste Linnas töötas oma toodete pakenditele välja uue disaini ning nüüd ongi värske kujundusega pudrumaterjal lettidel. Uuendusi on tänavu tehtud veelgi – ikka parima tootevaliku nimel.

«Esialgu, üle paarikümne aasta tagasi, pakendasime helbeid paberkottidesse ning pea paarkümmend aastat müüsime Heleni helbeid Läti disaineri kujundatud pakendites. Uued pakendid on tänapäevasemad ja uudsemad,» nentis ASi Sangaste Linnas juhatuse liige ja tegevjuht Pille Pokk. Pakendeid valmistatakse tehasele Leedus.

Kaks nädalat on töös olnud Itaaliast spetsiaalselt tehasele tellitud uus pakkeliin, mille maksumus üle 200 000 euro ja mis omaette vaatamisväärsus. Tark seade vormib pakid, täidab nõutud koguse helvestega, liimib kinni ja lööb peale kuupäeva. Valmispakid lähevad plokkidena alustele ja seejärel lattu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles