Valgamaa ettevõte osaleb messil

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti suurim masinatööstusmess Instrutec 2016. aastal.
Eesti suurim masinatööstusmess Instrutec 2016. aastal. Foto: Eesti Näitused AS

Tänasel Eesti suurima masinatööstusmessi Instrutec 2016 teisel päeval keskendutakse messi osana toimuvatel seminaridel lahendustele, mis aitavad tootmisprotsesse efektiivsemaks muuta.

Täna kell 10.30 algaval Eesti IKT klastri seminari «Tootmislahendused täna ja tulevikus» eesmärk on tutvustada  tööstusettevõttetele erinevaid IT lahendusi, mis aitavad tootmist efektiivsemaks muuta.

Räägitakse digitaalsest innovatsioonist kui ettevõtte kaitsekulutusest,  toomise efektiivsest planeerimisest ja kvaliteedi tuvastusest, targast kauba- ja infovahetusest ladude vahel, uutest võimalustest tootmisettevõtte inimressursi haldamisel, reaktiivsest töö juhtimisest, tootmisprotsesside jälgimisest reaalajas. EAS jagab infot arenguprogrammi võimalustest.

Kell 16.30 algab inseneride ekspordivõimekuse tõstmise projekti võrgustumisseminar, kus on võimalik tutvuda inseneride kogukonna ESTEN GROUP liikmete ja nende referentsidega edasise koostöö huvides.

Kolmapäevast reedeni toimub Eesti Näituste messikeskuses Tallinnas Eesti suurim masinatööstusmess, 22. rahvusvaheline tootearenduse, tootmistehnika, tööriista, allhanke ja tehnohooldusmessi Instrutec, kus 85 masinatööstuse ja – tehnika ettevõtet tutvustavad masinatööstustehnoloogia uusimaid saavutusi. Toimuvad ka Eestis toodetud tehnika demonstratsioonid ning seminarid.

Valgamaalt on messil osalemas põllumajandustehnika müügi ja hooldusega tegelev Starfeld OÜ Hummuli vallast.

Instruteci messi korraldavad Eesti Näitused koostöös Eesti Masinatööstuse Liiduga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles