Valgamaa linnadesse jõuavad jõulupuud nädala alguses

Taavi Niittee
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva keskväljakule lõigatakse 
sellel aastal linna jõulukuusk 
Staadioni tänavalt, kus see lumelükkamist häirib ja liiklust ohustab.
Tõrva keskväljakule lõigatakse sellel aastal linna jõulukuusk Staadioni tänavalt, kus see lumelükkamist häirib ja liiklust ohustab. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Esimene advent ei ole enam mägede taga ning Valgamaa linnad on ametis jõulupuude leidmisega. Otepää keskväljakut hakkab seejuures tänavu ehtima sugugi mitte kuusk.

«Puu on välja valitud, aga see ei saa olema traditsiooniline kuusk, vaid hoopis hõbenulg,» rääkis Otepää kommunaalteenistuse juhataja Urmas Kuldmaa. Sellise valiku põhjus olevat mehe sõnul osalt fakt, et valitud nulg on ilus ja omapärane. Teisalt tõdemus, et praegused teeolud teevad järgmisena valikus olnud kuuse transpordi keeruliseks.

«Ma olen selline vana kooli mees ja varuvariandid B ja C on täiesti olemas. Teist varianti käisin just vaatamas, aga see kuusk on meile natuke liiga suur ka. Viimase võimalusena kaalume üht linnamurul kasvavat puud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles