Küsimus-vastus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää vallavalitsuse kommunikatsioonijuht Monika Otrokova
Otepää vallavalitsuse kommunikatsioonijuht Monika Otrokova Foto: Kunnar Rüsülainen

Kuidas tähistatakse vabariigi aastapäeva Otepääl?

Otepää valla kommunikatsioonijuht Monika Otrokova: «23. veebruaril algusega kell 15 on Otepää gümnaasiumi aulas pidulik kontsert­aktus, kus antakse üle ka valla kõrgeim autasu – Otepää aukodaniku tiitel. Esinevad Laura Danilas, Margit Tali, ansambel Relami, Otepää muusikalise eelkooli õpilased ja näitleja Liina Olmaru.

24. veebruaril kell 10 algab Otepää talvekirikus vabariigi aastapäeva jumalateenistus, mille peab Maarja koguduse vaimulik Marko Tiirmaa. Seejärel asetatakse Otepää vabadussamba jalamile Vabadussõjas võidelnute mälestuseks pärjad.

Kell 11 algab Neljakasemäel perepäev. Kohapeal saab tutvuda päästeautoga nii seest kui väljast, Kaitseliidu Valgamaa malev ja Otepää politseijaoskond panevad välja tehnikanäituse, samuti on võimalik sõjaväekelkudega liugu lasta.

Perepäeva tõmbenumber on tankitõrjekahjuri vedamise võistlus, kus võivad osa võtta kõik huvilised. Võitjat ootavad üllatused.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles