Esmakordselt välja antud tiitel tõi silma õnnepisarad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga gümnaasiumi 11. klassi neiu Katarina Kasemets pälvis esmakordselt välja antud aasta spordivabatahtliku noore aunimetuse ja sümboolse meene. Neiu sõnul innustab tunnustus teda vabatahtliku tööga jätkama.
Valga gümnaasiumi 11. klassi neiu Katarina Kasemets pälvis esmakordselt välja antud aasta spordivabatahtliku noore aunimetuse ja sümboolse meene. Neiu sõnul innustab tunnustus teda vabatahtliku tööga jätkama. Foto: Egle Kõvask

Eestis esmakordselt välja antud aasta spordivabatahtliku noore aunimetuse saanud Katarina Kasemets Valga gümnaasiumist oli tunnustuse üle sedavõrd rõõmus, et poetas tiitli üleandmisel õnnepisaraid.

Varasemalt pole Valga gümnaasiumi 11. klassis õppiv neiu enda sõnul mainimisväärseid autasusid saanud. «Uudis, et saan aasta spordivabatahtliku noore nimetuse, tundus esialgu uskumatuna. See on suur au ja tunnustus, mille üle olen väga uhke.»

Tunnustuse tõi talle jooksusõpradele mõeldud kevadine spordiüritus «6/36» ja noorte sügisjooksusarja ellukutsumine ning eestvedamine – mõlemad said teoks Valgas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles