Otepää opositsioon peab teist aseesimehe kohta mittevajalikuks

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää vallavolikogu opositsioonisaadik Kuldar Veere (vasakul) leiab, et volikogu aseesimehele Enn Sepmale (paremal) palga maksmine on rahva raha raiskamine, sest Sepma pole ametis olles mingeid ülesandeid täitnud. Sepma aga leiab, et ülesandeid on tal piisavalt.
Otepää vallavolikogu opositsioonisaadik Kuldar Veere (vasakul) leiab, et volikogu aseesimehele Enn Sepmale (paremal) palga maksmine on rahva raha raiskamine, sest Sepma pole ametis olles mingeid ülesandeid täitnud. Sepma aga leiab, et ülesandeid on tal piisavalt. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Opositsiooni hinnangul pole juunis Otepää vallavolikogu teiseks aseesimeheks valitud Enn Sepmal selles rollis ülesandeid olnud. Sepma ise kinnitas, et neid on piisavalt.

Viimatisel volikogu istungil tuli arutusele volikogu opositsiooni esindaja Kuldar Veere arupärimine, milles ta soovis teada, mis on aseesimees Enn Sepma ülesanded ning kui palju nendele kuus aega kulub. Veere hinnangul ülesanded puuduvad ning neid pole aseesimehele määratud ei kohaliku omavalitsuse korralduse seaduses ega valla põhimääruses.

«Siiani pole ka avalikkuses märgata, et teine aseesimees oleks mingeid ülesandeid täitnud – erinevalt esimesest aseesimehest, kes järjepidevalt esimehe eest avalikkuses esindusfunktsiooni täitnud,» seisab pöördumises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles