Suusatamise MK-etapp jõuab taas Otepääle

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MK-ETAPP; OTEP
MK-ETAPP; OTEP Foto: TOOMAS HUIK/PM/SCANPIX BALTICS

Järgmise aasta veebruaris jõuab taas Otepääle murdmaasuusatamise MK-etapp, mille Kanal 2 ja Kanal 12 toovad otseülekannetega kõigi spordihuvilisteni.

Maailma parimad murdmaasuusatajad võistlevad taas Eestis 18.-19. veebruaril. Lisaks vabatehnikasprintidele on kavas Eesti suusapubliku lemmikud ehk eraldistardiga klassikasõidud, millele on üle mitme aasta taas võimalik kaasa elada kuulsal Tehvandi tõusul.

Otepää MK peakorraldaja Jaak Mae sõnul on sel korral Lõuna-Eestisse oodata arvukalt suusatippe. "Otepää MK-d mõjutavad positiivselt suusaalade MM-võistlused Lahtis, mis algavad vähem kui nädal pärast meie võistlust. See tähendab, et Otepää MK on mitmete koondiste jaoks viimane võimalus vormi testida ja lihvida ning valida Lahti MM-i eel riiki esindavaid sportlasi. See tagab ka parimate osalemise," selgitas Mae.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles