Otepää vald tunnustas politseinikke ja abipolitseinikke

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseinike ja abipolitseinike tunnustamine Otepääl
Politseinike ja abipolitseinike tunnustamine Otepääl Foto: Monika Otrokova

Reedel toimus Otepääl Karupesa hotellis Eesti politsei 98. aastapäeva puhul traditsiooniline valla politseitöötajate ja abipolitseinike tunnustamine.

Pidulikul koosviibimisel tunnustasid ja tänasid abipolitseinikke Otepää õiguskomisjoni esimees Rein Vikard, vallavolikogu aseesimees Jaanus Raidal ja vallavanem Kalev Laul. Otepää valla tänukirja pälvisid politseiametnikud Gaido Jäär, Anu Nigol, Marika Veske ja Aarne Vihm. Abipolitseinikest said tänukirja Urmas Kuldmaa, Leonid Liivamägi ja  Madis Mõistus.

«Tegemist on Otepää vallas pikka aega olnud  tunnustamisega, millega tahame tänada ühiskondlikel alustel töötavaid abipolitseinikke ja politseinikke. Tunnustamist viib läbi  Otepää vallavolikogu õiguskomisjon või varasemalt korrakaitsekomisjon,» täpsustas õiguskomisjon esimees Rein Vikard. «Õiguskomisjonil on edaspidi koostöös jõustruktuuridega kavas välja töötada valla kriisikomisjoni töökord, et kindlustada vallaelanike turvalisus ja anda soovitusi elanikele igasugustes kriisiolukordades.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles