Politsei sai teate relvastatud tülitsejast

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trepikoda. Pilt on illustreeriv.
Trepikoda. Pilt on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Esmaspäeva õhtupoolikul rikkus alkoholi tarbinud mees Valgas avalikku korda ja tekitas kortermaja koridoris äreva olukorra.

21. novembri õhtul kella 17.35 paiku sai politsei väljakutse Valga linna Kesk tänava kortermajja, kus 44aastane naise ja 41aastase joobes mehe vahel oli teate kohaselt tekkinud tüli. Olukorra muutis tõsisemaks politseile edastatud info, mille kohaselt oli joobes mehel käes ka relvataoline ese.

Sündmusele reageerinud politseinikud pidasid joobes mehe kuriteos kahtlustatavana kinni. Asjaolude väljaselgitamisel ilmnes, et mehel relva siiski ei olnud. Selgus ka, et tüli naise ja mehe vahel oli alguse saanud sellest, et naine ei lubanud oma joobes meest korterisse.

Keegi selles vahejuhtumis kannatada ei saanud, aga kuna mees oli sedavõrd tõsises joobes, tuli politseil ta esmalt kainenema paigutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles