Pühapäevani on oodata muutlikku ilma

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Septembri keskpaik on olnud vihmane.
Septembri keskpaik on olnud vihmane. Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Ilmateenistuse andmeil on pühapäevani oodata muutlikku ilma, kohati võib sadada lund, lörtsi või vihma ning õhutemperatuur kõigub nulli ümber.

Reede öösel on oodata pilves selgimistega ilma, Kirde-Eestis võib sadada lörtsi ja lund. Puhub loodetuul 5-10, põhjarannikul puhanguti 14-16 m/s. Reede päeval püsib pilves selgimistega ilm. Õhtul on Lääne-Eestis väheseid sademeid nii vihma kui lumena. Paiguti võib olla jäidet. Puhub läänekaare tuul 2-7 m/s, õhtul edela- ja lõunatuul 5-12 m/s. Öösel jääb õhutemperatuur vahemikku -2 kuni +3, päeval vahemikku -1 kuni +4 kraadi.

Laupäeva öösel on tulemas pilves ilm. Lääne-Eestis sajab vihma ja lörtsi, Ida-Eestis lund ja lörtsi, hommikul paiguti ka vihma. Mitmel pool on jäidet. Puhub lõuna- ja edelatuul 6-12, saartel ja rannikul puhanguti 14-17 m/s. Laupäeva päeval püsib pilves ilm, õhtul on paiguti selgimisi. Sajab vihma. Puhub edela- ja lääne-, õhtul saartel loodetuul 6-11, saartel ja rannikul puhanguti 13-15 m/s. Öösel jääb õhutemperatuur Ida-Eestis vahemikku -1 kuni +3, Lääne-Eestis +1 kuni +5 kraadi. Päeval tuleb sooja 4-7 kraadi.

Pühapäeva öösel on oodata vahelduva pilvisusega ilma. Kohati sajab vihma ja lörtsi. Puhub lääne- ja loodetuul 6-11, saartel ja rannikul puhanguti 15-18 m/s. Päeval on tulemas pilves ilm, sajab lörtsi ja lund ning paiguti tuiskab. Puhub loode- ja põhjatuul 6-12, saartel ja rannikul 10-15, puhanguti 18-22 m/s. Öösel jääb õhutemperatuur vahemikku -1 kuni +4, päeval vahemikku -2 kuni +1 kraad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles