Lasteaed on nagu üks suur pere

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koikküla lasteaia nimekirjas on 14 last ning seal on kuus töötajat. Koos lastega on pildil kasvataja Hele Zilmer (vasakult), abikasvatajad Margarita Lehter ja Liis Maran.
Koikküla lasteaia nimekirjas on 14 last ning seal on kuus töötajat. Koos lastega on pildil kasvataja Hele Zilmer (vasakult), abikasvatajad Margarita Lehter ja Liis Maran. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Endisesse mõisaparki, vana mõisahoone kohale ehitati 1990. aastal Koikküla lasteaed-algkool, millest tänaseks alles jäänud lasteaed, kus nimekirjas 14 last.

Meie lasteaeda jõudes olid väiksed põnnid alles ärganud lõunaunest. Pildile olid kõik nõus tulema, välja arvatud üks väikemees, kes kategooriliselt  keeldus – ümber veenda teda ei õnnestunudki.

«Meil on siin majas ruumi palju. Laste kasutuses on magamis- ja mänguruum, söögi-, muusika-, muinasjutu- ja õpituba ning veel suur saal. Oleme tervist edendav lasteaed,» rääkis õpetaja Hele Zilmer, kes lasteaias rakkes olnud maja valmimisest alates. Koikkülas elab naine 1987. aastast. Varasemalt töötas ta Mõniste lasteaias ning septembris täitus tal lasteaias tööleasumisest 30 aastat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles