Lüllemäel tunnustati tegusaid ühendusi

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedesel sündmusel Märka Tegusaid Ühendusi Lüllemäe kultuurimajas jagati kiidusõnu ning tunnustati Valgamaa silmapaitvamaid ühendusi.

Maavanem Margus Lepik ütles oma tervitussõnades MTÜ-de esindajatele, et kuna ta ise on samuti selles sektoris tegev, teab ta suurepäraselt selle valdkonaa muresid ja rõõme. „Jah, eelkõige on need mured: alatasa peab mõtlema sellele, kas üks või teine projekt õnnestub ja kust kõigiks tegevusteks rahastus saada ning kuidas edasi minna siis kui seda ei saa...Ükskõik, kes siin tänasel õhtul on nominendid ja kes tunnustuse saavad, juba see on tänuväärt, et igapäevategemiste kõrvalt selle kõigega tegeleda jaksate.”

Pidulikum osa jätkus konkursi Valgamaa MTÜ ja Väärt Kodupaik 2016 nominentide tutvustamisega ning kõigi kohta oli ka kokkuvõte tunnustamistväärt tegemistest, mille luges jooksvalt ette Aet Arula Valgamaa Arenguagentuurist. Väärt kodupaiga tiitlile kandideerisid Arula-, Taagepera-, Aakre- ja Pedajamäe külaseltsid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles