Tunnustus tuli tugiisik Ruth Kõivistole meeldiva üllatusena

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tugiisik Ruth Kõivisto ütles, et teeb sügava kummarduse kõigile puudega laste vanematele, kes laste heaolu nimel vaeva näevad. Viimase paarikümne aasta jooksul on naise sõnul hoolekandesüsteemi olukord siiski võrreldamatult paranenud. "Näen, et muutused, mis ellu jõuavad, muudavad perede ja laste olukorra kergemaks."
Tugiisik Ruth Kõivisto ütles, et teeb sügava kummarduse kõigile puudega laste vanematele, kes laste heaolu nimel vaeva näevad. Viimase paarikümne aasta jooksul on naise sõnul hoolekandesüsteemi olukord siiski võrreldamatult paranenud. "Näen, et muutused, mis ellu jõuavad, muudavad perede ja laste olukorra kergemaks." Foto: Tiit Loim/Valgamaalane

Otepää rehabilitatsioonikeskuses tugiisiku ja kasvatajana töötav Ruth Kõivisto sai pühendumuse eest sotsiaalkindlustusametilt tänukirja.

Kõivisto oli kümne tunnustatu seas ainus, kes tugiisikuna ametis Valgamaal. Tema iseloomustuses on öeldud, et ta suudab pühendumisega aidata nii lapsi kui nende vanemaid. Samuti, et naine on kohusetundlik ja abivalmis, vajadusel sekkub ning püüab leida lapse vajadustest lähtuvaid abistamisvõimalusi.

«See oli ootamatu, aga meeldiv. Igapäevast tööd ei tee ju sellepärast, et iseendale tunnustust või märkamist saada: pigem selleks, et konkreetne täiskasvanu või laps saaks vajalikku abi,» ütles Kõivisto tänukirja saamise kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles