Priimetsa kool andis aukodaniku tiitli hoolekogu esimehele

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga Priimetsa koolil on tavaks anda kodanikupäeva puhul välja kooli aasta kodaniku aunimetus. Sel aastal pälvis selle lapsevanem, kooli hoolekogu esimees, vilistlane ja viie lapse isa Vitali Mašnits.
Valga Priimetsa koolil on tavaks anda kodanikupäeva puhul välja kooli aasta kodaniku aunimetus. Sel aastal pälvis selle lapsevanem, kooli hoolekogu esimees, vilistlane ja viie lapse isa Vitali Mašnits. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga Priimetsa kool valis juba teist korda oma koolile aasta kodaniku. Sedapuhku sai auväärse tiitli kooli hoolekogu pikaajaline esimees Vitali Mašnits.

«Mul oli uhke tunne seista koolipere ees ja vastu võtta selline tore tiitel nagu seda on kooli aukodanik. Mulle oli see suur üllatus, sest koolis toimuvatele üritustele kutsutakse mind kui hoolekogu esimeest alati ning nii ka seekord. Seetõttu ei osanud ma aimatagi, et päevakangelane olen,» sõnas kooli vilistlane Vitali Mašnits vahetult pärast kodanikupäeva aktust, kus aunimetuse saaja välja kuulutati.

«Kool on alguse pannud toredale traditsioonile. Mul on selle aunimetuse üle siiralt hea meel,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles